Lykaios MTB 2019

 • Lykaios MTB 2019
  15 Iunie 2019

  Inscriere la competitia de ciclism Lykaios MTB 2019

  LYKAIOS MTB este un concurs de ciclism si alergare montana, care se adresează tuturor iubitorilor sportului și mișcării în natură.

  Petrecerea continua!

  Sportul a fost şi va ramâne cel mai accesibil instrument prin care oamenii sunt aduşi împreună, se conectează şi interacţionează uşor, natural. Indiferent de forma de organizare, evenimentele sportive reuşesc să stimuleze spiritul oamenilor, să amplifice pasiunea şi entuziasmul lor, să descopere şi să dezvolte abilităţi, să crească gradul de socializare, să stârnească emoţii şi să creeze amintiri memorabile, demne de a fi împărtăşite cu familia, prietenii sau colegii. Conceptul de Sportainment – combinaţia celor două cuvinte din limba engleză sport şi entertainment - oferă unei persoane mai mult decât sport. El introduce o nouă viziune, aceea în care are loc fuziunea cu distracţia, într-o formulă şi un cadru atractive, care au dat naştere la comunităţi întregi de sportivi amatori. Sportainmentul este reţeta de lifestyle care îi atrage astăzi pe oamenii din întreaga lume şi care pune masele în mişcare.

  Probele de MTB si alergare se vor desfasura concomitent, ceea ce nu da posibilitatea inscrierii la ambele probe.

  Lykaios dezvolta conceptul Sportainment!

  - In memoriam Dan Motocescu -

  Plata sumei de 30 lei (25 lei, contributie pentru buna desfasurare a competitiilor in cadrul evenimentului si 5 lei taxa vizitare parc Buila - Vanturarita) se va face la ridicarea kitt-ului.

  • Parcul Național Buila-Vânturarița
  • Costesti, Vâlcea, Romania
  • 15 Iunie ora 8
  Fisiere utile
Atentie!
Daca intampinati erori in procesul de inscriere, apasati combinatia de taste: CTRL + F5 sau incercati din alt browser. Multumim!
Formular de inscriere Lykaios MTB 2019Nu va fi publicat
Nu va fi publicat
Atentie! Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.